function scrollToSection() { // Change the URL to the desired page window.location.href = "https://www.oslomediq.no/booking"; // After navigating to the new page, scroll to a specific section // You can use the hash of the section you want to scroll to window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { setTimeout(function() { // Add a delay to ensure the page has loaded window.scrollTo({ top: document.getElementById("html1").offsetTop, // Replace "sectionId" with the id of your target section behavior: "smooth" // Smooth scrolling }); }, 500); // Adjust the delay as needed }); }
top of page

Hva er Oslo Mediq

Vi er her for din

helse og velvære

Medisinsk utstyr på legesenter

Oslo Mediq er et legesenter i Trondheimsveien 184 som tilbyr et omfattende tjenestetilbud. Vårt høyt utdannede og erfarne team av medisinske fagfolk er dedikert til å tilby kvalitetsservice med rask respons og tilgjengelighet. Vi tror på en pasientsentrert tilnærming som setter kundenes behov først. Hos Oslo Mediq tilbyr vi et bredt spekter av medisinske tjenester inkludert allmennlege, psykologi, fysioterapi, hudpleieklinikk og privat legevakt.

 

Våre tjenester er utviklet for å møte behovene til hele familien, fra spedbarn til eldre. Vi er stolte av våre toppmoderne fasiliteter og teknologi, som gjør at vi kan gi pasientene våre den høyeste kvalitet.
 

Vi forstår at det kan være stressende å besøke et legesenter, og det er derfor vi har skapt et varmt og innbydende miljø som setter pasientene våre til rette. Vårt mål er å skape et rom der våre pasienter føler seg komfortable og ivaretatt, og hvor de kan få den medisinske hjelpen de trenger. Vi er forpliktet til å gi best mulig omsorg til våre pasienter og til å forbedre helsen og velværet i samfunnet vårt.

Vi samarbeider med andre spesialister på sykehus, røntgen og laboratorier. Vi legger deg akutt inn i sykehus om nødvendig, ellers kan vi også henvise deg til spesialist hvis det er mer hensiktsmessig. Vi vurderer infeksjoner, syr kutt, vurderer både akutte og kroniske smertertilstander, lager resepter, attester og korte sykemeldinger for å nevne noe. Det er i det hele tatt få problemstillinger vi ikke kan hjelpe deg med. Og kan ikke vi hjelpe, så anstrenger vi oss for å finne noen som kan!

Personvernsopplysninger

Oslo Mediq har strenge rutiner for å håndtere personopplysninger, Oslo Mediq lagerer personopplysninger som er relevante og viktige for tjenestene som tilbys på nettet. Opplysningene som blir lagret er kun de som forbrukeren sender inn via skjema, meldinger, mail også videre. Alle personopplysninger som er lagret vil bli slettet etter personopplysningslovens gjeldende forskrifter, det blir også tatt høyde for at forbruker kan selv be om i henhold til gjeldende lover og regler fjerning av deres lagrede personopplysninger. Det blir også lagret sensitiv helseinformasjon ved konsultasjon og helserelaterte treff i egen pasientjournalsystem, i henhold til gjeldende lover og regler. Ta gjerne kontakt på oslomediq@oslomediq.no dersom du har spørsmål eller ønsker å bruke din rett til sletting eller innsyn i personopplysninger.

Våre eksperter gir deg den beste behandlingen!

Yasir Manzoor
Allmennlegespesialist
Midlertidig Legevikar
Allmennlegespesialt
OM hudpleie
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Yasir Manzoor er en svært erfaren allmennlegespesialist som har praktisert medisin i over 15 år. Han er dedikert til å gi kvalitetspleie til pasientene sine og til å forbedre helsen og velværet i samfunnet. 

Vi har en utrolig dyktig allmennlegespesialist som er vår midlertidige legevikar. Vikaren har også tilegnet seg lang erfaring innenfor legevakt og er den rette personen til å ha som sin fastlege. Med full fokus på sine pasienter er hun med på å gjøre hverdagen deres vidunderlig.

OM hudpleie er en av de mer dyktige kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er her for være en del av din helse og velvære. Sammen med oss kan du forvente gode resultater og topp kvalitet oppfølging av behandlinger.

Yee Kong Chow
lege psykoterapeut
Birte Bjørkedal
Fysioterapeut

Yee Kong har lang erfaring fra spesialisthelsetjeneste i psykiatri, både med voksne og barn, ungdommer. Han har i særlig grad jobbet med utredning, behandling og veiledning i forhold til de ulike psykiske lidelser med nødvendig kulturkompetanse og kultursensitivitet.

Birte spesialiserer seg på evidensbasert fysioterapi og gir deg helhetlig behandling for en rekke muskel- og skjelettplager. Er du mosjonist, idrettsutøver, kontorist eller trenger opptrening etter en operasjon? Så er Birte den rette for deg.

Anonyme data og informasjonskapsler

Oslo Mediqbruker informasjonskapsler (cookies) til å lagre anonyme data om besøkendes bruksmønster. Cookies bruker vi for å kunne analysere og tidligjøre forbrukers adferd over tid og i forbindelse med markedsføringskampanjer. Google Analytics er ansvarlige for lagring av denne anonymiserte informasjonen samlet ifra forbrukerne og besøkende hos Oslo Mediq.

bottom of page